2018-04-13
18:57:06

Förhållanden
Det där med förhållanden. 
Jag har haft 2, som varit runt 3 år båda två. 
Men det där med att efter ett sådant förhållande. Speciellt det senaste. Våga älska någon annan, eller bara känna något för någon annan. Är något fruktansvärt svårt. 
Ska man alltså låta någon få lära känna en själv på det sättet som de tidigare gjort. Ska någon få veta allt om mig igen? Oerhört läskigt att lämna ut sig så till någon annan. 
Om det är så att jag tidigare tänkt att "han" är den jag vill leva med och kan bli far till mina barn. Hur skulle jag kunna tänka det om någon annan sen... och om jag nu gör det. Ska jag då ge den 3 av mina år för att sen inse att även denna gången var fel. Klart man måste våga. Men hur gör man. 

Jag. Varje gång jag träffat någon som faktiskt tycker om mig. Så blir jag lycklig och glad till en början, lever i någon eufori. Men sen så ser man den verkliga lyckan i den andras ögon. Och helt plötsligt blir jag livrädd. Hur och varför?  Helt plötsligt vågar jag inte ge något från mig längre. Jag gömmer mig, blir tyst, slutar svara. Och i slutändan gör jag något som sårar personen i fråga. Bara så den i stället inte ska vilja ha mig istället.  Jag vill våga va kär. Jag trodde jag var det, men jag har återgått till någon slags tomhet igen. 


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: