2016-11-24
03:10:41

02:53 torsdagmorgon

Hej!
Antar att det är nätterna som blivit min tid på dygnet att skriva av mig. Detta inlägg kommer va väldigt rörigt, eller snarare spritt, osammanhängande liksom. Vill bara skriva av mig, från olika delar av mitt hjärta.

Till och börja med, jag och n är Done. Då menar jag inte som i att vi "inte är tillsammans men vi är vänner", utan vi är klara med varandra, för all framtid. Jag vill aldrig ha något med den människan att göra igen. Oavsett vad ni läst i denna blogg tidigare. Då var det avklarat.

Jag har haft 2 väldigt påfrestande, jobbiga senaste månader. Eller aa hela jävla året har varit åt helvete. Och påfrestande. Men det har liksom gått upp och ner i vågor.
Men kan prata om dom senaste två.
Har gjort så jävla mycket dumma grejer. Druckit på tok för mycket alkohol. Och därmed gjort dumma grejer i samband med det. Som alla gör antar jag.
Var på en sjuk efterfest för exakt en vecka sen. Precis alla strulade med alla och aa, jag kan faktiskt inte skriva mer om det här. Det va stört. Det var krogmänniskor och sen två till. Kände majoriteten utan dom här andra två, som visade sig vara mycket intressanta..

Annan sak jag har på hjärtat är att jag är så extremt jävla tacksam över att jag och Felicia, min bästa vän lyckats hitta tillbaka till varandra igen, efter 3 år i grythyttan.
Hon är världens bästa vän, och jag älskar henne så otroligt mycket. Finns och kommer aldrig finnas någon som henne. Wow säger jag bara.

Juste, jag var ju i princip på väg ut ur landet nyligen. Tyskland.
Jag var klar med alla mina papper för att söka jobb osv, hade boende fixat. Sen så råka jag få ett möte på The Lamp restaurant. Som jah redan jobbat på en gång. Och där fick jag helt enkelt ett jobberbjudande som jag kände att jag inte kunde tacka nej till. Så nu kommer jag stanna här en stund till. Och jag är så himla glad för mitt nya jobb för jag har fått världens bästa köksmästare! Sen suger det att va kvar i denna jävla stad. Men ja. Jag försöker se det som att jag kommer få lära mig så himla mycket där!

Nu ska jag väll sova iaf! Försöka!
Godnatt
RörigtKommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: