2014-09-15
00:40:00

Just because i'm losing, doesn't mean i'm lost
Häj!

Min tanke är väl att jag ska försöka att finnas här lite oftare nu. Skriva av mig lite, men också senare kunna se vad jag har gjort de senaste åren. Tycker alltid det är kul att kolla tillbaka på gamla inlägg, se hur kul man hade, eller något korkat inlägg man har skrivit.
 
Men så - mina stalkers, haha eftersom jag enbart fick reda på en av er så antar jag att ni resterande håller det för er själv! Men det är helt okej. hehe
 
Nu är skolan igång igen, har lite delade meningar. Vi läser företagsekonomi just nu, inte ett ämne som lockar mig speciellt mycket... Alltså SJÄLVKLART är det asbra att kunna om det är så att jag öppnar något själv eller liknande... men det är just det där att lära sig allt som inte är speciellt roligt. Om en vecka så har jag tenta i detta. och just nu - kan jag absolut ingenting. 
Men det ska jag ändra på. Imorgon ska jag börja plugga röven av mig. ush. aja woho. 
 
En annan sak är att jag skulle gärna vilja att det låg närmare norrköping, nikolai, mina vänner hemma. 
 
Nikolai har varit hemma hos mig från tisdag-fredag denna veckan, mycket mysigt, saknade honom jättemycket. Vi åt onyttig mat, kollade på film och bara göttade oss helt enkelt. I fredags följde jag med tillbaka till norrköping för lite släktträff då nikolai och hans bror hannes firades. Idag (söndag) åkte jag tillbaka och sitter nu själv i min lägenhet. Måååånga tårar har ramlat ner för kinden idag och igårkväll. Nu dröjer det ett tag tills jag får träffa han igen (26 sep). Den helgen ska jag jobba på durken och kommer antagligen träffa han ca 1 ½ dag. vilket känns.. sådär. Men jag har bestämt mig för att från att vara deprimerad och ledsen över allt som inte går, så får jag helt enkelt se det från den ljusa sidan att vi löser det så gott vi kan och ses så ofta det går. Även om det är svårt. 
Ush vad svårt det är med distans. 
Men så ni alla vet, vänner, familj och släkt  - ni kan lägga hans namn på minnet. Kan sätta allt jag har på att han är här för att stanna. 
 
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: