2014-09-19
00:51:38

-
Just nu är det tentaplugg som gäller till Max. Går inget vidare... Men det gör det inte för någon. Ingen vet vad man ska plugga på eller hur... Asbra. 
Får sån där ångest att jag inte kan. Drar på mitt rastlösa jag, hoppar omkring och är glad. För att sedan lägga mig på golvet att gråta. Så funkar en tentaperiod ungefär. 
Sen kommer jag på att jag saknar nicko. Och då blir man också ledsen. 
Haha det mesta är väldigt jobbigt denna vecka! 
Men han kommer (hoppas jah) på söndag! Så då blir mitt liv helt igen! 

Idag har jag testat ett av mina nya våffeljärn!!! Mycket gott! På tisdag nästa vecka blir det våffelmys med Rebecka, Josefine, Albin och nicko! Två olika sorters våfflor (vanliga och belgiska) och sen glass med våfflor till dessert! Kommer göra våfflorna till glassen själv i mitt nya våffeljärn ! Yey!! Spännande! 
2014-09-16
11:56:32

Företagsekonomi
Alltså detta är så tråkigt så jag håller på att dö. Har inte lyssnat senaste timman. 

2014-09-15
00:40:00

Just because i'm losing, doesn't mean i'm lost
Häj!

Min tanke är väl att jag ska försöka att finnas här lite oftare nu. Skriva av mig lite, men också senare kunna se vad jag har gjort de senaste åren. Tycker alltid det är kul att kolla tillbaka på gamla inlägg, se hur kul man hade, eller något korkat inlägg man har skrivit.
 
Men så - mina stalkers, haha eftersom jag enbart fick reda på en av er så antar jag att ni resterande håller det för er själv! Men det är helt okej. hehe
 
Nu är skolan igång igen, har lite delade meningar. Vi läser företagsekonomi just nu, inte ett ämne som lockar mig speciellt mycket... Alltså SJÄLVKLART är det asbra att kunna om det är så att jag öppnar något själv eller liknande... men det är just det där att lära sig allt som inte är speciellt roligt. Om en vecka så har jag tenta i detta. och just nu - kan jag absolut ingenting. 
Men det ska jag ändra på. Imorgon ska jag börja plugga röven av mig. ush. aja woho. 
 
En annan sak är att jag skulle gärna vilja att det låg närmare norrköping, nikolai, mina vänner hemma. 
 
Nikolai har varit hemma hos mig från tisdag-fredag denna veckan, mycket mysigt, saknade honom jättemycket. Vi åt onyttig mat, kollade på film och bara göttade oss helt enkelt. I fredags följde jag med tillbaka till norrköping för lite släktträff då nikolai och hans bror hannes firades. Idag (söndag) åkte jag tillbaka och sitter nu själv i min lägenhet. Måååånga tårar har ramlat ner för kinden idag och igårkväll. Nu dröjer det ett tag tills jag får träffa han igen (26 sep). Den helgen ska jag jobba på durken och kommer antagligen träffa han ca 1 ½ dag. vilket känns.. sådär. Men jag har bestämt mig för att från att vara deprimerad och ledsen över allt som inte går, så får jag helt enkelt se det från den ljusa sidan att vi löser det så gott vi kan och ses så ofta det går. Även om det är svårt. 
Ush vad svårt det är med distans. 
Men så ni alla vet, vänner, familj och släkt  - ni kan lägga hans namn på minnet. Kan sätta allt jag har på att han är här för att stanna. 
 
 

2014-09-08
23:11:00

Vilka är ni ens?
hej!!! 
Haha undrar verkligen vilka ni trogna 10 följare är! Jag menar. Ni får ett inlägg ca var tredje månad... HUR ORKAR NI kolla in på den här sidan varje dag fast ni vet att "idag kommer det inte hänt nått heller". Visst jag blir nog bättre nu! Men skulle vara kul att veta vilka ni är som antagligen är så intresserade över vad jah sysslar med! Haha! Ha det gött mina älskade 10 följare! Haha puss, kärlek till er! ❤️2014-09-08
12:17:59

Guldkorn

Det här är mina absolut finaste guldkorn! Alla av dom pratar jag inte med varje dag, inte ens varje vecka. Men oavsett vad så vet jag att jag har dom där. 
Jag älskar er alla så otroligt mycket! Och saknar er som jag inte heller får möjligheten att träffa varje dag! 
Puss

2014-09-04
23:19:00

Turkiet 2014
Hej på er!! 
I söndags kom jag och Nikolai hem från turkiet där vi var i en vecka! 
Under denna veckan har vi solat och badat, det var 31 grader ungefär varje dag, så kunde till och med bli jobbigt att hänga på stranden - därav inte fick vi inte supermycket färg! ;D 
Vi har annars varit på massvis med restauranger och gått i många butiker, eller ja iaf smygkollat in i dom för att undvika att bli kidnappad in i butiken. *tjena tjena*. 
Vi har också varit på forsränning vilket ALLTID är lika kul! sjukt mysig dag och sviiinkallt. Det första vi fick göra var att gå genom forsen för att ta oss till andra sida - maaax 15 grader i vattnet. Men det var ..... svalkande skulle man ju kunna säga!
En annan dag var vi på ett ställe som hette Dim cay, lite av en besvikelse... men där fick man sitta i små hyddor över en fors och äta mat, fanns en pool också där vi badade nästintill hela dagen. Missade bussen hem (INTE vårt fel) så vi fick skjuts hem av någon som jobba där som var lite småläskig. blev inte kidnappade iaf. 
 
Vi hade iaf en välbehövlig bra resa! Får se vart vi åker nästa gång! 
PÖSS
 
HAHA.... alltså.. det där glaset passar honom och sitt lila hjärtarmband som han fick på en restaurang.
Supersöt hemlös kisse - tänkte ta med den hem...
Min finaste kille 
<3
SIsta måltiden med SKAPLIGT fin utsikt över hela alanya
(det här är tydligen medium på varenda restaurang i turkiet)