2014-11-20
23:15:30

Ljudet av ett annat hjärta
Hejsan hopsan!!!
 
Här kommer ett ännu meningslöst inlägg ;) 
Nej, men dom kommer ju mest när jag inte har nått att göra, så lets go. 
 
Just nu är livet faktiskt väldigt bra!
min checklista i förra inlägget är nästan fixad: 
Omtentan - check (1 poäng från vg, tro det eller ej)
Praktik på Ardor i norrköping - check (mellan mars-maj)
Lägenhet i norrköping - hyfsat check (vi behöver bara tacka ja) 
Lägenhet här - check (säger upp den imöra)
Kulinariskt hantverk 2 = check (det är RIKTIGT kul). 
 
Så just nu har min största stress borta!
Just nu så har vi som sagt börjat en ny kurs, det känns kul, grupparbete och är riktigt bra grupp. Avslappnad = inte så skrytig, så det känns bra. Vi ska lappa på en maträtt vi har valt "strömming och hovmästarsås" så ska vi se vilka fenomen som uppkommer, osmos, denaturering, emulsion osv! 
Roligt! Idag har vi kollat hur trögflytande 5 olika hovmästarsåser var, genom ett rinntest! 
 
Snart förhoppningsvis så är det klart med lägenhet i norrköping med föresten. Det är en etta på 38 kvadrat, renoverad för 1 1/2 år sen och enligt hyrsvärden hyfsat modern. Låter ju bra! Nikolai ska förhoppningsvis få titta på den nästa vecka, är det bra så blir det nog den!! ;D Här ligger den:
 
Detta är verkligen det jag veeerkligen vill! ska bli så jävla skönt! och så jävla kul! Vill inget hellre än att bo med honom! Kanske bara blir 6 månader nu till och börja med, men det är värt allt! UNDERBART. Älskar honom så jävla mycket, så sjukt jävla as lycklig!
 
 
Imorgon är jag ledig från skolan, är skönt, då ska jag sova!!!!!!! MASSOR. är helt slut. På lördag ska jag och rebecka, vi ska fixa någon god middag och sen se film och ha tjejkväll helt enkelt! blir nog asbra!!!
 
 
PUSS OCH KRAM
 

2014-11-02
00:27:03

2014-11-02
Hejhej hallå! 
Förstörd Emma som skriver. 
Pluggar ihjäl mig just nu.. håller på att ta kål på mig...
Just nu är det fan inte lätt i skolan... har verkligen sjukt mycket.
Hade omtenta nu i torsdags... gick inte ens bra. eller, ja alltså kan klara den men ligger på håret. Pluggat på fel saker. det jag pluggat på kunde jag verkligen sjukt bra. så jävla surt, och fattar inte hur jag kunnat plugga fel två gånger. så jävla as besviken på mig själv.
Nästa fredag har jag tenta igen. Och jag kommer faila. för att jag valde att plugga på omtentan. Så jag slipper få den i augusti. Och detta känns skit. För kämpade för den, och så kanske jag inte ens får g.
Kan inte sova på nätterna lägre för jag är så. jävla. stressad över allt just nu. Är typ så att jag väntar så länge som det går för att gå och lägga mig så att jag nästintill somnar ståendes. 
 
I vår så ska jag ha praktik. Ska söka nästa helg. 
Förhoppningsvis blir det Ardor i Norrköping. 
Vill vara hemma lite. 
Men detta betyder att det är praktik i 3 månader, efter det sommarlov i 3 månader. 
Alltså 6 månaders hyra att betala här om jag skulle ha kvar den det vill säga runt 16000 att betala för att inte vara här. 
Det går ju verkligen inte.
Så nu är jag även sjukt stressad, alltså sjuuukt, för att hinna någon slags lägenhet i norrköping som jag kan ha under dessa månader... med eller utan nikolai. 
Måste ju liksom bestämma mig innan 1 december... så ja. jippieee. 
Känner bara att jag inte har tid med allt detta nu samtidigt, leta lägenhet som ett as och plugga och oroa mig för allt på samma gång. orkar inte. 
 
Snart börjar kulinarisk hantverk 2. Vilket är blandade känslor... Det kommer vara kul, men jag vet också vilken jävla ångest jag kommer ha för hantverksproven. Sist satt jag ju bara i lägenheten och grät sista dagarna innan för att det var så hemskt. 
Sen har jag mina kompisar bland sommeliererna... Visst, tycker asbra om dom. Men så jävla trist att va i en klass där man knappt känner någon annan. Hade varit skönt att dela stressen och min e x t r e m a prestationsångest med någon. 
Men men, har ju alltid mina sommelierer att kramas med. 
 
haha, jaja whatever. ha det kul och läs mitt lilla inlägg.. 
Mår antagligen lite bättre efter jag fått skriva av mig. 
 
Längtar tills den dagen jag bara kan få ta det lugnt. Och bara må bra. 
Kram