2014-06-16
12:37:42

En sammanfattning
Hej!! 
Det var ett tag sen! Här kommer lite blandade bilder från senaste månaden! Det har hänt MASSOR! 
Jag har åkt hem till Norrköping för sommaren och jobbar nu på durkslaget i stan! Det går faktiskt hur bra som helst! Lite hackigt i början men nu jävlar går det asbra! Hunnit med lite brännskador också! 

Har även hunnit med andra brännskador från solen ett antal gånger redan, fått fulaste bikinibrännan som jag ska försöka jobba bort! Haha! 

I fredags tog min kusin Lovisa studenten! Hurra hurra! Var och kollade på hennes utspring men kunde tyvärr inte följa med till mottagningen! Var tvungen att jobba! Så tog en snabblunch med Sebastian på stan! Trevligt! 

Igår var jag vid mamma och pappas sommarstuga för första gången! Det var väldigt fint! Den ligger åt Söderköping-hållet! Så där kommer jag nog befinna mig några gånger i sommar. 

Denna veckan ska jag jobba mån-tors! På fredag ska jag åka till Göteborg och träffa Ines! Där ska jag vara till måndag förmiddag! Fira lite midsommar och bara umgås! Vi kanske skulle segla också var det något jag hörde om! Det blir nog trevligt!

Måndagen när jag kommit hem ska jag på bio! Ooooch tisdagen ska jag handla saker till Bråvalla! Oooooooch på ONSDAGEN SÅ SKA JAG TILL BRÅVALLA! TJOHOOOOOO!!
Kan inte vänta mer!!

pussss och kram! Så hörs vi kanske snart igen! Antagligen en uppdatering där vid Bråvalla! 😘
2014-06-01
19:28:00

Ursäkta jag kom fel
Igår var jag och josefine på examensfest med tema "ursäkta jag kom fel". VI var då ett nygift par! Snygga iaf!