2013-04-22
00:44:00

En bästa vän
Alltså på riktigt. det finns inte tillräckligt med ord för att beskriva den här tjejen! Hon är den viktigaste tjejen i mitt liv! 
Jag är så otroligt lycklig med henne! Jag verkligen hoppas på hösten!
Jag kan inte berätta allt för mycket om det!
Jag har i alla fall sökt till Grythyttan, kulinarisk kock och måltidskreatör, som ligger i örebro! 
Jag verkligen hoppas på att komma in där! 
verkligen!
Men jag tror faktiskt jag gör det! 
 
Men skulle detta betyda att jag skulle bli utan min felicia, så skulle nog många tårar fällas för henne! 
 
På fredag ska jag och Felicia ha en tjejkväll, med övernattning i lägenheten! bara hon och jag! Ska faktiskt bli skönt! Vi behöver vår tid! haha! :D den har vi inte haft på jävla länge! 
Ska bli mysigt!
 
PUSS på dig världens bästa vän
 
(btw, vår kokbok är så gott som klar för att beställas, vet inte hur det är med mina syskon, men om ni vill ha en så säg till snarast, den är dock ganska dyr 450... att beställa, vi tar ingen vinst ;) det är bara det som den kostar att beställa! behöver verkligen inte känna er tvingade på något sätt, bara om ni tycker det är kul att ha!) 

2013-04-14
23:19:08

Ni är underbara!

Hejsan hoppsan!
Ligger i sängen ska alldeles strax sova!
Är astrött efter igår!
Malin, Felicia, Viktor och Jovic kom till lägenheten med mig och Andreas alltså, vi satt där och chillade och lyssnade på Markoolio ungefär! Runt 12 var vi på cromwell!
Dansade och hade det gött! Dock... DOCK var det någon jävel som spottade på mig. Antagligen inte med flit. Hoppas jag. Men antagligen vid dansgolvet. Världens snorigaste också! Vidrigt!
Men runt 2:30 åkte vi hem och sov!
Jag gick upp 06;30 för jobbmöte. Så är död ungefär!
Så nu ska jag sova!
Puss!


2013-04-02
19:05:00

välkommen till mina områden
Hej!
 
Tänkte ta att berätta lite om de senaste dagarana! Eller ja det jag kommer ihåg!
I fredags så jobbade jag på Bille´s skönt att vara tillbaka! Det var galet mycket att göra! Emma tänkte skriva något dumt men struntade i det. Men det var riktigt kul!! Jobbade 8 h 45 min! Nice! mat mat mat!
 
I lördags så firade jag Andreas syster som fyllt år! Vi fick även påskmat! mysigt! Kul att träffa hela gänget igen också!
 
Söndags jobbade jag igen, vi stod där i lugnet innan stormen, hela dagen. Det kommen igen storm som vi hade väntat på helt enkelt. Men fanns ändå saker att göra! Som att käka påskbakelser? Mumma!!!
På kvällen så blev det trerätters i kimstad med sara, david, nina, andreas, mamma och pappa! Vi alla fick även leta påskägg! mahahah! Jag fick ett mega stort av Andreas mums! hihi
 
Måndags så träffade jag min efterlängtade FELICIA! som har varit borta från mig i 2 veckor! Vi fikade och hade det mysigt! 
På kvällen så kom fredde över till lägenheten, jag och andreas lagade god mat och bjöd på! 
Blev även fistad för första gången i mitt liv, som jag heller aldrig trodde skulle hända av fredde. Blev så chockad att jag börja skrattgråta som tusan! haha! Men får väl skylla mig själv när jag nyps? (alltså inte på riktigt, utan asså. ni fattar, ska inte behöva förklara)
 
Idag har jag och andreas varit på finspångs badhus! Var där i ca 3 h! Mysigt!
På bussen hem var det en störig idiot som lyssnade på "mina områden" från att vi gick på bussen till att vi gick av. 
HELT GALET! HÖLL PÅ ATT DÖ!
 
så nu ni som orkar läsa. gör det!
Have fun! ;D ;******