2012-08-31
13:59:27

Jag vet att, du ser bra ut, men tittar nära ser att inget annat har du
TJAAAA!
 
Sitter för tillfället och håller på att avlida....  Jag är så förkyld att jag bara vill skjuta mig i huvudet... at the moment. 
Ororar mig för hur jobbet kommer gå idag.. mindre bra tror jag... kommer väl dö där ännu mer än nu då... JAG GILLAR PUNKTER OKEJ?
 
På lördag ska jag på bröllop, min kusins bröllop! Ska bli trevligt! 
Kommer väl antagligen få plugga matte under bilturerna.
Måste få det gjort till måndag!
 
Har skapligt mycket att plugga under detta året... Ska ju fixa så att jag har rätt betyg för att komma in på Kulinarisk kock och måltidskreatör. 
 
Men nu ska jag fortsätta dö.. HEJDÅ!


Fika med julia i onsdags

2012-08-26
21:44:29

Framtida planer
Hej på er!
Idag har jag jobbat mellan 10-17. Efter det åkte jag hem och pluggade lite körkort. Bokat halkan nu, så nu är jag på G iaf.
Tänkte berätta om lite fler framtida planer! Jag hoppas på att jag och felicia snart ska börja dansa på dansstudion på folkuniversitetet, kurs: Ragga! Ascoolt!  Kursen börjar den 10 sep! Så måste boka snart!
 
 Sen så har jag och Felle också varit hos syv och kollat på universitetet i grythyttan, carl-jan granqvist skola! Vi vill gå Kulinarisk kock och måltidskreatör. 
Skulle vara satans kul! Skulle dessutom vara kul att bo tillsammans där! 
Men dock jobbigt hur man löser allt med Andreas! Men han får flytta dit! :D Blir så jobbigt annars! kommer sakna ihjäl mig! 
 
Aja det var lite korta planer! På hur det kanske kommer bli! haha
NU ska jag snart sova.. trött!
Imorn har jag matte i skolan, sen så blir det att springa till jobbet! haha och andreas ska jobba på billes med imorgon! Kul! :D 
Ha det bra! GodnaTT!
 
 
 

2012-08-17
08:13:57

Time for work!

Är man inte snygg på jobbet? Haha


2012-08-14
18:10:58

Meh meh meh

2012-08-13
15:34:00

I dina skor skulle jag lätt kapitulera
Tjeenaree!
 
Idag har jag tagit det aslugnt.. pluggat lite körkort.. igår med.. men fortsätter imorgon! måste ta det lugnt!
Jobbet ringde förut.. ska dit och jobba klockan 17! på min lediga dag..
Men jag hade ju bara tänkt plugga idag så, ställer upp. 
Har ju en ledig dag imorgon med! eller ja med och med.. men ni fattar!
 
Snart börjar skolan! Blandade känslor.. ingen sommar har ju varit ännu? Sen så ska det ändå bli ganska skönt, för jag får ta det lite lugnt! haha mindre jobb! kanske inte till en början men sen iaf! 
Cash is king! 
Jag hoppas klassen blir lite mer sammansvetsad 
 
Asså.. jag har helt seriöst nada att säga... eller jo lite saker har jag i min skalle... men kan faktiskt inte skriva sånt här! tahaha ... men jag känner lite såhär: =?#((/#)&=(&!)#&%)!%#)%#(/&!)/ 
BRA att veta! 
Nae nu går jag och dör på det lilla jag har att säga!
Haha hejdå! 
 

2012-08-08
15:10:08

We are young

2012-08-05
22:37:16

Filmkväll all alone!

Hej på er! Sitter just nu och kollar på "my super ex girlfriend" och käkar chips! Värd det! Har jobbar fem dagar i rad nu och imorn blir min sjätte! Sliter och har mig! Men imorgon är det sista dagen sen har jag två lediga dagar igen så kör vi igen! Haha! På tisdag ska jag till smultronstället igen fast med min kära syster! Ska bli kul! På onsdag så ska jag sova ut och på kvällen är det kapten röd på holmentorget! Med Andreas och förhoppningsvis Felicia med! (if she's not tooooo busyyyyy you know) Ska väl snart slå av tvn och sova! Behövs! Godnatt!!!