2011-01-18
19:45:25

Fortfarande trött

Nae oj vilken bloggtorka, shiiiiit, ae har verkligen inte orkat eller haft tid, eller joo lite tid har jag la haft, men aa mest inte orkat!

I fredags åkte jag och malin i romme! Malin mådde inte alls bra och sa att hon mådde illa i slutet av bussresan dit, och typ när vi skulle gå av "jag vill inte gå av, kan vi sitta här ett tag" men de tjatade ganska mycket där ute på att vi var tvungna att gå ut så det gjorde vi.. Vi tog på oss alla saker hyrde skidorna , och gick till backen... Åkte ett åk, sen så var det slut på malins skidåkande... hon tillbringade hela dagen i sjukstugan! stackare! åh tyckte så synd om henne! Men jag tillbringade dagen i backarna iaf med Fia + vänner, riktigt kul! tävlade en hel del! och OJ vad jag hade ont i benen och armarna dagen efter!
Tänk er att staka er fram i en bana med knappt några backar i, som man tävlar i, bara staka sig fram.
Sen att åka störtlopp från toppen enda ner! alltså sitta 90 grader i aaaaaaaaaslång tid..!
hahhah så aj!


I Lördags var det dags att gå upp vid 9, för att göra sig i ordning för att åka SKIDOR! tralalalal, skulle åka med mina kusiner! och jaa man tackar inte nej till att åka skidor, så grymmigt kul!
Även om man hade träningsverk i början så gick det bra, träningsverken försvann ju ganska snabbt, tills man kom hem igen, haahha!

Söndags, var jag död, och bara låg hemma, och upptäckte att alla mina bilder från augusti är borta! yiiihuuu! börja nästan gråta, åååh vad dåligt jag mådde! Sara var hemma också måste tilläggas!
På kvällen kolllade jag och sara på en gammal film "festival" den var helt okej!

Måndags började min praktik! jag praktiserar på "tjocka kocken" jag är jätte nöjd! Bra människor, ganska unga, så lätta att snacka med, och skämtar och har sig! så riktigt kul!

Idag har jag varit på praktiken med, har stekt maaaaaaaaaasssor med strömming, panerat masssoooor med sill! och så har jag serverat och lite sådär, men det är KUL! :D
Efter praktiken så gick jag till stan och handlade födelsedagspresent till min käre kusin LOVISA som fyller 16 år idag GRATTIS! men ska dock gratta henne på lördag! 

såå orkar ni läsa detta är ni BRA kanske bäst eller varför inte BÄST?

Ha det bra! ska skärpa mig nu, nu ska jag börja blogga igen!
Puss och kram!
/EMMA


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: