2010-10-07
16:01:56

tåget
idag på tåget hem satt det en gubbe längst bak i tåget, ni vet? där dörrarna är? och jag satt mig också där för att det inte fanns andra platser.. (: Sen precis när dörrarna började stänga sig hoppade det in en kille på tåget.. Han satts sig också vid oss.. Gubben satt där och log en massa, och sa att haha där han du i sista minuten! Så började den där killen och gubben snacka massor, även med mig..! haha kändes helkonstigt, men liksom? varför skulle man inte kunna göra det.. det är ju bara kul.. dock var gubben lite påverkad.. ganska mycket.. hahah han bah: hahahahaha jag har druckigt sen klockan 6 imorse hahahaha, killen bah: haha ja, jo vi ser och märker det.
Så det var ju kanske inte så konstigt att gubben snacka liksom (;
Men killen gick på eber iaf, fordon. Klaga på att de inte fick sina körkort helt gratis där, när man får det i princip över hela sverige förutom just där. Sen berättade han också att han hade skickat in en artikel till Extra Östergötland om att hans lärare filmade deras lektioner..? Extra Östergötland hade idag väckt honom på morgonen och sagt att hans insändare var jätte bra och att dom skulle göra det till artikel istället som kommer publiceras imorgon!
Så den måste jag läsa på tåget imorgon på morgonen!

Men asså den där gubben, han var lite läskig och skrattade hela tiden, och snacka om att "gräs ja det är grejer det höhö".

Sen när jag skulle av så säger killen hejdå blabla ha det så bra.. och så kommer gubben snabbt, "vänta jag ska med av här" haha läskig..haha här har ni en ganska ointressant text (; läs om ni känner fört,

Nu ska jag på friidrott, det är skitkul! särskillt nu när vi är inne! asa bra :D

HEJDÅ ha det brabra ;D

Kommentar:
#1: Ines

Haha åh Emma fan va värt! Var killen snygg? Du är det iallfall. Hihi puss

2010-10-07 @ 19:55:14
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: