2010-06-18
21:18:45

Hejjhojj :)
I onsdags och tordags var jag i stockholm (y)

Jag kom dit vid 12.40 då på onsdagen :) där hanna mötte mig :) vi gick till helenas jobb och lämnade all tung packning jag hade haha :) för att vi sedan skulle kunna gå på stan :) påväg till stan så går min lilla väska sönder som jag hade med mig så hela låset går sönder och den var helt öppen så det var bara att sticka ner handen i väskan och ta mina grejer, så jag gick och höll i den hela tiden! hah! så självklart var det första jag inhandlade var en väska! på zara! hah asså det är helt klart min favorit affär! vad fan finns den inte den i hela sverige för? ush så dåligt! jaa hanna verka också tycka så? vi var i den affären i ungerfär 2 timmar! hahah! hanna provade 19 plagg har jag för mig! :) haha inte illa!

senare kom vi till hm! och där så letade jag efter mina älskade byxer jag hitta där sist på en skyltdocka som jag var förälskad i! och jag hitta dom då inte någonstans i affären.. men denna gången frågade jag en där och då så hittade hon dom åt mig fast på en annan våning! så happpyyyy! :D

när vi blivit trötta på stan så åkte vi till helenas lägenhet och åt mat :) sen gick vi till helena och alex kolonilott eller vad det heter? och platerade gurkor och andra saker! :) där man fick lite underhållning av hanna när hon stod och sjöng små snuskiga sånger , hum xd efter detta så gick vi hem igen och åt jordgubbar med någon limegrejj och glass mums! :) så kollade vi på sista avsnittet av hum kommer inte ihåg vad.. xD någon sjukhus serie :) sen sov vi :)

torsdagen så gick vi upp vid 7 för att det inte var någon annan en helena och alex som kunde låsa.. så då var vi i stan redan vid halv9 och affärerna öppnar inte försen 10 hah så vi hade inte så mycket att göra :) men vi gick runt lite och sen när allt öppnade gick vi runt lite i affärerna där :) och sen så vi halv 12 gick vi till bussen :) bussen var skit fin! buss4you heter bussen! jag rekommenderar verkligen att välja den bussen nästa gång ni åker någonstans! man kunde köpa läsk och kaffe och allt sånt där man vill dricka :) och så kunde man luta bak stolarna, jätte mycket utrymmen! och fälla upp sånt där man kan lägga benen på! och så var det super mjuka säten! skit bra! :)

jaja när vi var framme i linköping följdes vi till stationen och sa hejdå där :) där träffa jag oliver och hade honom som sällskap hela vägen hem :) trevligt :)

aja det var allt jag hade och säga om det :) nu ser jag på någon konsert för victoria och daniel som mamma vill se.. :P aja det funkar :) hejdå! :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: