2010-07-18
14:39:48

Dag 7&8


Denna dagen var kanske inte så intressant eftersom vi inte har så många bilder från den. men vi var och bada först, sen av vi hemma och spela uno! och sen när vi va på väg till restaurangen hittade vi en minigris ! söt! haha, och den har inget hem "/ den bor ju såklart på ön, men själv.. så den går där omkring på sali. sen när vi ätit klart så hade vi pizza kanter kvar.. och den gick fortfarande omkring där. så han fick dom, och vart JÄTTE glad! så jäkla söt!
Dag 7 slut


Dag nummer åtta, var vi ute på en båt tur, till kornati öarna, som såg utsom små toppar. fin fint, men kanske tog lite för lång tid, för efter ett tag så haha, ja det liksom såg ju lika dant ut allt? hhahahaa ;D vi åt mat, och bada från båten, och åkte till något annat ställe och bada med. :) trevligt iaf! :)


Sen kom vi hem jag gick rundtur och tog kort, första bilden är på vårat hus. på full zoom! haha från jätte långt håll, och knappt suddig, haha :) sista bilden är från när ett band spela ute i vattnet en kväll, riktigt brabrabra! :)

slut på dag 8 :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: