2010-01-01
02:03:09

Åh millenium två, du är så på, åhå,vi alla längtar så!
För tio år sedan var hela min släkt samlad hemma i kimstad. det var millenium två! vi hade glittrande stjärnor äver borden och små 2000 guldiga grejjer spridda över också, som jag samlade på. vi hade tipspromenader som jag vann en på , vi körde så ska det låta, vi hade allsång och mångkamp för barnen.

Vi som var där svarade alla på frågor.

Emma Persson 5:år svarade så här: En bok jag läst i år var tummelisa, ronja rövardotter och emil. Två bra TV-program i år var Vita stenen och Änglarna på rymmen på bolibompa. En rolig sak jag gjorde i år var att smälla nyårssmällare , bada och sedan rulla sig i sanden, spela pippi och katten i stövlarna på datorn. Om tio år så slutar jag kanske skolan. Jag kanske syr lite barbiekläder. Jag kanske är bra på att mata djuren, t.ex. fåglarna.

Min kusin Helena som var 16.5 år svarade såhär på sista frågan om vad hon tror hon ska göra om tio år eller vad som händer:

Om tio år har jorden eller det som finns kvar av den kvävts av koldioxid och förintats genom eld och vatten. För övrigt vet jag inte riktigt. PS det finns inga gröna gubbar på mars.

tur att detta inte hänt ännu! =)

 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: